فاجعهای انسانی در غزه که یاری مردم آزادیخواه جهان را طلب میکند
به گزارش اطلاعات نیوز، در این برگ از روایت اقتدار و همدلی ایران سرافراز میخواهیم از همبستگی و وحدت مردم ملت ایران سخن بگوییم. اینجا همدلی رنگ ملی به خود میگیرد، بهگونهای که مردم، دغدغهمند یکدیگر...
به گزارش اطلاعات نیوز، در این برگ از روایت اقتدار و همدلی ایران سرافراز میخواهیم از همبستگی و وحدت مردم ملت ایران سخن بگوییم. اینجا همدلی رنگ ملی به خود میگیرد، بهگونهای که مردم، دغدغهمند یکدیگر میشوند و به اندازه توان خود و تا پای جان برای ایران و ایرانی، آزادیخواهان و مظلومان وارد میدان میشوند و دست از تلاش برنمیدارند و این دریچهای به روی امید و امیدآفرینی در روایتهای این روزها است.
«ایران همدل، ایران مقتدر» نمایی از اقتدار و همبستگی ملی را به نمایش میگذارد، روایتهایی از امید و انگیزه را عرضه میکند و قطرهای از دریای ایرانِ سرافراز را در شرایطی که کشور با چالش جنگ و تجاوز رژیم جعلی و ظالم صهیونیستی روبهرو است، را نشان میدهد.
«بس کنید دیگه، لطفاً بس کنید!»
پسری به نام یوسف، در میان آوارهای غزه و در حالی که از گرسنگی و بیپناهی رنج میبرد، رو به دوربین با صدایی لرزان گفت: «بس کنید دیگه… لطفاً بس کنید. من توی غزه هستم. من غذا ندارم، من خونه ندارم… فلسطین را آزاد کنید.»
این روایت کوتاه و تکاندهنده، تصویری واقعی از رنج کودکان بیدفاع غزه در سایه جنگ و محاصره است. رژیم کودککش و ظالم صهیونیستی اشک مردم بیگناه را درمیآورد و خون آنها را بر زمین میریزد و به واقع مشاهده تصاویر این جنایتها برای هر انسانی دردآور است، اما با این وجود شاید بتوان گفت در طول تاریخ همه جوامع، جنایتهایی به این شکل وجود نداشته است و رژیم جعلی و پست صهیونیستی نخستین افراد منحوسی هستند که این جنایتها را علیه مردم بیگناه روا میدارند.
فاجعه انسانی در غزه؛ دختربچهای عدس مخلوط با خاک را برای خوردن جمع میکند
در صحنهای تکاندهنده از اوضاع بحرانی غزه، دختربچهای در حال جمعآوری عدس مخلوط با خاک از روی زمین است.
او میگوید این عدسها را جمع میکنم تا به خانه ببرم تا با آن غذا درست کنیم، از دیروز هیچ غذایی نخوردهایم.
آیا جان فلسطینیها ارزش نجات ندارد؟
ریاض منصور، نماینده فلسطین در سازمان ملل در بحبوحه بحران گرسنگی در نوار غزه، عاجزانه درخواستی برای اقدام فوری مطرح کرد.
وی در جلسه شورای امنیت سازمان ملل در نیویورک گفت: اسرائیل غزه را ویران کرده است. تقریباً همه چیز را در آن نوار باریک سرزمین فلسطینی نابود کرده است، اما نزدیک به ۲ میلیون انسان از جمله ۱ میلیون کودک هنوز باقی ماندهاند. آنها باید نجات پیدا کنند.
منصور افزود: آنچه در غزه در حال وقوع است، «قابل پیشبینی، از پیش طراحی شده و برنامهریزی شده» بود، اما به دلیل بی مجازات ماندن اسرائیل، اجازه داده شده این اتفاق بیفتد.
وی گفت: هماکنون هر روز پیامهای جانسوزی از غزه دریافت میکنیم که با چند کلمه بیان میشوند: «گرسنهام… هیچ غذایی برای خانوادهام نیست. در حال مرگیم. کمک کنید.»
نماینده فلسطین در سازمان ملل پرسید: ما به آنها چه باید بگوییم؟ شورای امنیت چه باید بگوید؟ که تمام جهان با این سیاست گرسنگیدادن مخالف است، اما همچنان اوضاع بدتر میشود؟ که هیچکس نمیخواهد مردم غزه را در حال گرسنگی ببیند، اما جهان نظارهگر مرگ آنها بر اثر گرسنگی و تشنگی است؟
ریاض منصور در پایان اضافه کرد: آیا جان فلسطینیها ارزش نجات ندارد یا برتری اسرائیل تا حدی است که به آنها حق زندگی و مرگ بر کل مردم فلسطین اعطا شده است؟
سکوت مقابل جنایت رژیم صهیونیستی، مشارکت در نسلکُشی غزه است
دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در بیانیهای خواستار اقدام عربی و بینالمللی در قبال نوار غزه شد و تأکید کرد که سکوت رسمی در برابر جنایت رژیم صهیونیستی به منزله مشارکت در نسلکُشی مردم غزه است.
مردم ایران جمعه در حمایت از مظلومان غزه راهپیمایی میکنند
مردم سراسر کشور سوم مرداد پس از اقامه نماز جمعه بار دیگر همبستگی خود با مردم غزه و انزجار از رژیم صهیونیستی را به نمایش خواهند گذاشت.
راهپیمایی «جمعههای خشم و نصر» در حمایت از مردم مظلوم غزه، جمعه سوم مرداد پس از اقامه نماز عبادی سیاسی جمعه در سراسر کشور برگزار خواهد شد.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، در اطلاعیهای با اشاره به وضعیت فاجعهبار انسانی در غزه از مردم ایران برای حضور گسترده در این راهپیمایی دعوت کرده است.
با مشاهده تصاویر و فیلمهای مردم بیگناه غزه دلهایمان به درد میآید، اما حیف که کاری از دستمان ساخته نیست، اما هنوز میتوانیم قدمی هرچند کوچک برداریم، قدمهایی کوچک در راهپیمایی جمعههای خشم و نصر که صدای آن به گوش جهانیان خواهد رسید. قدمهایی که امیدواریم در عرصه بینالملل تأثیر مثبتی داشته باشد و موجب آزادی مردم غزه از تجاوز رژیم منحوس صهیونیستی شود.
قابلمهها را برای غزه بکوبید / آغاز کمپینی جهانی علیه قحطی گسترده
فعالان حقوق بشر از مردم سراسر جهان خواستهاند هر روز رأس ساعت ۶ عصر به وقت محلی، از هر کجا که هستند، در یک اقدام نمادین با کوبیدن قابلمهها و ماهیتابهها، صدای اعتراض خود را نسبت به قحطی روزافزون در غزه که نتیجه مستقیم محاصره رژیم صهیونیستی است، بلند کنند.
این ابتکار با عنوان «کوبیدن قابلمه برای غزه» از همه میخواهد به مدت ۲ تا ۵ دقیقه از پنجرهها یا بالکنهای خود با قابلمهها صدا ایجاد کنند تا توجه جهانیان را به بحران انسانی ناشی از محاصره غیرقانونی اسرائیل جلب کنند.
الهامبخش این کمپین، ویدئویی تأثیرگذار بود که دوشنبه در اردوگاه نصیرات در مرکز غزه ضبط شد؛ جایی که کودکان، زنان و مردان گرسنه با قابلمههای خالی به در بسته گذرگاهها میکوبیدند و فریاد کمک سر میدادند.
«نذر امام»؛ همراهی معنوی برای حمایت از کودکان غزه
در راستای اجرای پویشی انساندوستانه و معنوی تحت عنوان «نذر امام»، جمعی از افراد با طرحی نوآورانه اقدام به تخصیص بخشی از درآمد ماهانه خود به یاد و نیابت از امام زمان (عج) برای کمک به کودکان آسیبدیده در غزه کردهاند.
مطابق این طرح، هر فرد تنها یک صدم از درآمد ماهیانه خود را به نیت قربت برای امام زمان (عج) اختصاص داده و مبلغ حاصل را صرف تغذیه، درمان و حمایت از کودکانی میکند که قربانی بحران انسانی و گرسنگی در منطقه غزه هستند. این حرکت نهتنها ادای نذر معنوی محسوب میشود، بلکه به عنوان راهی برای تقرب به حضرت ولیعصر (عج) تلقی شده و برکات مادی و معنوی گستردهای به همراه دارد.
راه مشارکت در این طرح بسیار ساده است. علاقهمندان میتوانند با مراجعه به پایگاه رسمی «ایران همدل»، وابسته به دفتر مقام معظم رهبری، واریز مبلغ دلخواه انجام دهند. این کمک به نیت کمک به غزه از طرف امام زمان (عج) واریز میشود.
پویش نذر امام را میتوان نمونهای از تلفیق خلاقانه معنویت، مسئولیت اجتماعی و حمایت از مظلومان در قالب یک اقدام داوطلبانه سازمانیافته دانست.
درخواست رئیس جمعیت هلالاحمر از صلیب سرخ برای اقدام فوری درباره بحران انسانی در غزه
در پی تشدید بحران انسانی در غزه، پیرحسین کولیوند با ارسال نامهای رسمیبه رئیس کمیته بینالمللی صلیبسرخ، نسبت به شرایط وخیم مردم غزه هشدار داد و خواستار واکنش فوری و قاطع جامعه بینالمللی برای توقف فاجعه انسانی در غزه شد.
در این نامه، با استناد به گزارشهای سازمانهای بینالمللی نظیر برنامه جهانی غذا (WFP) و آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (UNRWA)، آمده است:
حدود یکچهارم جمعیت غزه در وضعیت قحطی قرار دارند و بیش از هزار زن و کودک به دلیل سوءتغذیه جان خود را از دست دادهاند، همچنین گزارشهایی از تیراندازی نظامیان اسرائیلی به سوی غیرنظامیانی که برای دریافت غذا در صف ایستادهاند، ارائه شده است.
در این نامه، اقدامات ارتش رژیم صهیونیستی، مصداق بارز جنایت جنگی و نقض آشکار اصول بنیادین حقوق بینالملل بشردوستانه دانسته و تأکید شده که اعمال این رژیم میتواند تحت تعریف نسلکشی در اساسنامه رم و کنوانسیون ۱۹۴۸ قرار گیرد.
در بخش پایانی نامه، از صلیبسرخ بینالمللی خواسته شده است با بهکارگیری تمام ظرفیتها، دیپلماسی بشردوستانه را فعال کند و با نهادهای ذیربط بینالمللی وارد تعامل شود تا مسیرهای کمکرسانی انسانی بدون مانع فراهم شود، همچنین بر نقش بیطرفانه و مستقل این نهاد در تسهیل حمایت جهانی برای مهار بحران تأکید شده است.